وی در پاسخ به این سوال که مجلس دهم به عقیده کارشناسان برخلاف وظیفه ذاتی خود در راس امور نبوده و آیا مجلس یازدهم توانایی این خلاء را جبران کند، گفت: باید منتظر ماند و دید چه کسانی رای می آورند. نظر بنده بر این است که مردم به دنبال این هستند تا افرادی که در جایگاه واقعی علمی حضور دارند را انتخاب کنند.
کاندیدای انتخابات مجلس یازدهم، ادامه داد: ما حدود ۹ درصد از منابع جهان را در اختیار داریم و این حق مردم ما نیست.
زیبایی افزود: آوردن نخبگان پای عرصه سیاسی و انتخابات سخت است. اگر یک نخبه مدیر شود می تواند راهکارهای زیادی را ارائه کند، اما به دلیل عدم حضور نخبگان در جایگاه های خود به مشکل برخورده ایم. این درست است که بنده از ۲۳ سالگی استاد دانشگاه بوده ام، اما ادعای بنده بر این است که همواره شاگردی کرده ام و تنها چند کتاب بیشتر خوانده ام و از بسیاری آموخته و آنها را الگوی خود قرار داده ام.
وی در خصوص اینکه در دوره قبلی انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان پدیده انتخاباتی با کمترین هزینه ممکن رتبه دهم انتخابات را به دست آورد، گفت: توکل بنده بر خداوند است. تمام سعی خود را میکنیم و باید منتظر اعتماد مردم نشست. ما باید بر اساس تحقیقات و نظرسنجی پیشبینی خود را ارائه کنیم. تنها حرف زدن پاسخگوی نیازهای مردم نیست. باید برای مشکلات مردم راهکار ارائه کرد و یک نماینده مجلس پس از چهار سال می بایست گزارش عملکردی برای کار خود ارائه داد.
انتهای پیام
/رشت ۲۰
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰