کد خبر : 1680
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 ژانویه 2020 - 10:20

مدیر دبیرستان دوره اول متوسطه شاهد ادبی فومن: 

باید بتوانیم دانش آموزانی در تراز انقلاب اسلامی تحویل جامعه بدهیم/طرح شهید بهنام محمدی یار آموزش و پرورش است نه بار آموزش و پرورش

باید بتوانیم دانش آموزانی در تراز انقلاب اسلامی تحویل جامعه بدهیم/طرح شهید بهنام محمدی یار آموزش و پرورش است نه بار آموزش و پرورش

بشیر حیدری مدیر دبیرستان دوره اول متوسطه شاهد ادبی فومن در گفتگو با گفت: امروزه بیش از هر زمان دیگری ما باید در حوزه تربیتی با همه دغدغه‌هایی که اولیاء دانش آموزان دارند از همه ظرفیت های خودمان استفاده کنیم باید بتوانیم دانش آموزانی در تراز انقلاب اسلامی تحویل جامعه بدهیم.

به گزارش بهجت خبر؛ بشیر حیدری مدیر دبیرستان دوره اول متوسطه شاهد ادبی فومن در گفتگو با اعجاز قلم گفت: مدرسه شاهد یادگار حضرت امام خمینی(ره) است. امام(ره) در سال ۶۵ و برحسب ضرورت و برای اهداف انقلاب اسلامی مدارس شاهد را بنا کردند و هدف از تاسیس این مدرسه تکریم و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بوده است.
مدیر دبیرستان دوره اول متوسطه شاهد ادبی فومن اظهار کرد: مدرسه شاهد نماد ایثار، جهاد و شهادت است و انتظار افکار عمومی جامعه از مدرسه شاهد علاوه بر مسائل آموزشی و علمی، این است که در مسائل اعتقادی و اجماعی نیز خوش بدرخشد که این را از استقبال مردم در موقع ثبت نام مشاهده کرد.
وی در ادامه افزود: زمانی که مدرسه شاهد از طریق سیستم ثبت نام می کند علی رغم این که محدودیت پذیرش داریم ولی با اقبال عظیم اولیاء دانش آموزان مواجه هستیم و این امر رسالت و مسئولیت ما را سنگین می کند که بتوانیم هم در حوزه آموزشی و هم در حوزه پرورشی حرفی برای گفتن داشته باشیم.
حیدری در رابطه با دانش آموزان مدارس شاهد تصریح کرد: مدرسه شاهد گلچینی از دانش آموزانی است که به لحاظ اخلاق، انضباط، استعداد، توانمندی و … از جایگاه خوبی برخوردارند که همراهی اولیاء مدرسه و اولیاء دانش آموزان می تواند ما را در رسیدن به اهداف بزرگ موفق کند.
مدیر دبیرستان دوره اول متوسطه شاهد ادبی فومن در خصوص فعالیت های آموزشی مدرسه شاهد شهدای ادبی مهذب تاکید کرد: باید بگویم، همانطور که می دانید رویکرد آموزش و پرورش عوض شده است و گذشت آن زمانی که ما یکسری محفوظات را به خورد دانش آموزان بدهیم که در بیرون مدرسه کاربرد ندارند.
امروز سند تحول بنیادین که به عنوان نقشه راه و قطب نما در حوزه آموزش و پرورش است و ماحصل فکر و هزاران اندیشه حوزه و دانشگاه است و در آنجا همه دغدغه‌هایی که در حوزه آموزش و پرورش است بیان شده است و به عنوان چراغ راه برای مدارس ارسال شده است. و در شهرستان فومن مدرسه شاهد شهدای ادبی مهذب مجری سند تحول بنیادین است.
سند تحول بنیادین دنبال این است که دانش آموزان را تربیت کند تا امانت دار و مسئولیت پذیر باشد، عزت نفس داشته باشد، جهادگر باشد و … و ما باید این تعابیری که گفته شد را به عینه در مدرسه به دانش آموزان انتقال دهیم و به آنها کمک کنیم تا به اهداف عالی دست پیدا کنند.
بشیر حیدری با اشاره به افتخارات علمی این دبیرستان متذکر شد: الحمدا… مدرسه شاهد در این چند سال اخیر افتخارات خوبی را در عرصه های آموزشی و علمی در سطح شهرستان و گیلان کسب کرده است. طبق نکته ای که بیان کردم به لحاظ توانمندی، ظرفیت و فعالیت هایی که دانش آموزان و اولیاء مدرسه شهدای ادبی دارند توانستند در عرصه هایی همچون جشنواره نوجوانان خوارزمی، نیک علمی، نوجوان سالم و … توانستند صاحب عنوان و مقام شوند و ما اعتقاد داریم که ظرفیت دانش آموزان بیش از اینها است اگر همراهی اولیاء مدرسه باشد، که امروز حلقه مفقوده در حوزه آموزش و پرورش هم همین است.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری بارها تاکید کرده اند که هرچه ما بتوانیم ارتباط بین خانواده و مدرسه را تقویت کنیم کار مبارک و میمونی انجام داده ایم و ثمره اش را می توانیم در حوزه آموزش و پرورش و عرصه های مختلف ببینیم. هرچه ارتباط بین اولیاء مدرسه با خانه بیشتر باشد به تبع نتایج حاصله در حوزه های مختلف قطع به یقین بیشتر خواهد بود. و در همین راستا مدارس شاهد مدت زمانی که برای مسائل آموزشی صرف می کند بیشتر از مدارس دیگر است، یعنی در هفته ۶ ساعت ما بیشتر از مدارس دیگر در مسائل آموزشی و مهارتی کار می کنیم.
در خصوص فعالیت های آموزشی مدرسه شاهد شهدای ادبی مهذب با اشاره به فعالیت های تربیتی در این مجموعه گفت: در مسائل تربیتی نیز توفیقات زیادی داریم و از آنجایی که گفتیم یکی از هدف های بنای مدرسه شاهد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است یعنی در کنار مسائل آموزشی بخشی از فعالیت ها را به مسائل معرفتی و مهارتی اختصاص می دهیم. و باید بدانیم دانش آموزان به مدرسه بیایند صرف این که مطالب درسی را حفظ کنند خوب نیست، در کنارش مسائل مهارتی را هم باید یاد بگیرند.
وقتی می گوئیم مهارت یعنی مهارت در عرصه های احترام به پدر و مادر، احترام به مقام معلم، اجتماعی شدن یا مهارت در کار که می تواند ارتباط با سازمان های فنی و حرفه ای این زمینه را هم فراهم کند که دانش آموزان ما علاوه بر مسائل آموزشی و علمی در مسائل مهارتی هم صاحب عنوان باشند.
وی یادآور شد: ما وظیفه داریم به عنوان یک تکلیف سازمانی، اخلاقی و دینی همیشه یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داریم.
اگر ما در زمینه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و … در طول این چهار دهه توفیق داشتیم قطعا مرهون فداکاری های انسان های بزرگی است که در بحرانی ترین روزها در سخت ترین آزمون ها سینه شان را سپر کردند و به شهادت رسیدند و ما باید یاد آنان را زنده نگه داریم، در همین راستا هر ماه با خانواده معظم شهدا دیدار داریم و هدف ما از این دیدار که دانش آموزان را می بریم دو نکته است.
نکته اول این که تکریم، تعظیم و احترام فوق العاده که به والدین شهدا داریم، کسانی که بچه های فاطمی تربیت کرده اند و در راه امام حسین(ع) به شهدا رسیده اند و به ادای دین و احترام و انجام وظیفه کرده باشیم نسبت به عزیزان.
نکته دوم این که بتوانیم با سیره عملی، اخلاقی و رفتاری شهدا آشنا بشویم.
مدیر دبیرستان دوره اول متوسطه شاهد ادبی فومن اظهار کرد: نوجوان امروز ما دنبال الگو است و چه الگویی بهتر از شهدا که نماد تمام نما الگوها هستند.
وصیت نامه، نامه ها، خاطرات و دست نوشته شهدا همان گنجینه های تمام نشدنی هستند که می توانند برای نسلی که نه انقلاب و نه جنگ را دیده است بیان کنیم، و احساس دین و تکلیف کنند که ما بامدار و بدهکار این عزیزان هستیم که گران مایه ترین سرمایه وجودی خودشان را در گرو اخلاص گذاشتند و امروزه ما وظیفه داریم که پیام این عزیزان را نسل به نسل انتقال بدهیم.
مقام معظم رهبری هم تاکید دارند که یاد شهدا نباید هرگز در جامعه ما از ذهن ها خارج بشود.
در مدرسه شاهد در استمرار این وظیفه هر ماه دیداری را با خانواده شهدا به همراه دانش آموزان و سایر مسئولین شهرستان انجام می دهیم.
حلقات صالحین، برگزاری نماز جماعت، کارهای بصیرتی و معرفتی، امام شناسی و … همه این ها در حوزه تر بیای هستند.
وی با اشاره به برگزاری طرح شهید بهنام محمدی بیان کرد: طرح شهید بهنام محمدی یکی از آن محدود طرح های موفق در حوزه تربیتی است که ما دومین سال اجرائی اش را داریم. این طرح از مربیان خیلی خوبی برخوردار است. در این دوسالی که ما در خدمت این عزیزان بودیم الحق و الانصاف توانستند مخاطب شناسی را خوب انجام دهند.
به قول بزرگان کار تربیتی، کار زمان برداری است ولی تعطیل بردار نیست. شرط اولش مخاطب شناسی است، برقراری ارتباط با نسل نوجوانی که تشنه مهارت غنی و آرزوهای دینی است و این عزیزانی که در مدرسه شهدای ادبی حضور دارند توانستند الحق و الانصاف کار حلقه مفقوده را انجام دهند. هدف طرح شهید بهنام محمدی این است که خانه، مدرسه و مسجد را به هم پیوند بزند، همان چیزی که در نکته اول هم گفتم و مقام معظم رهبری تاکید دارند و این ها البته از افتخارات و خوبی های مدرسه شاهد است، همین ها هستند که اقبال را برای حضور دانش آموزان در مدرسه شاهد تقویت می کند.
حیدری اظهار کرد: دانش آموزانی در عرصه ورزشی داریم که در سطح استان و حتی کشور هستند.
امیدواریم که همه ما بتوانیم دین، رسالت و وظیفه خودمان را به نحو احسن بدهیم و این دانش آموزانی را که به عنوان امانت دست ما هستند و آن چیزی که در سند تحول بنیادین و طرح شهید بهنام محمدی آمده، باید دانش آموزی در تراز جمهوری اسلامی تربیت کنیم.
وی افزود: در عرصه نخبه پروری نیز مدرسه شهدای ادبی مهذب استعداد های خوبی دارد. در زمینه حفظ قرآن دانش آموزانی داریم که حافظ ۲۶ جزء، ۲۵ جزء، ۲۰ جزء و ۱۰ جزء هستند.
مدیر دبیرستان دوره اول متوسطه شاهد ادبی فومن در رابطه با محاسن طرح شهید بهنام محمدی تصریح کرد: در طرح شهید بهنام محمدی مدرسه شاهد طی این دو سال جناب آقای مهندس نصیری راد، حاج آقا جلالی، آقای حاجتی، حاج آقا هادی پور، آقای یزدانی، آقای نوروزی و سایر دوستانی که در این حوزه ورود کرده اند، هفته ای ۳ روز به مدرسه می آیند و بعد از مدرسه هم ارتباط کلامی که دارند، دانش آموزان را به مساجد داخل شهر، برپایی حلقات صالحین، نشست های بصیرتی و معرفتی و سایر کارهای انجام شده این دوستان همه از کارهای تربیتی و به یاد ماندنی طرح شهید بهنام محمدی می باشد، طرح شهید بهنام محمدی یار آموزش و پرورش است نه بار آموزش و پرورش، و هدف از این طرح تربیت دانش آموز در تراز جمهوری اسلامی است که الحمدلله دارد صورت می‌گیرد.
طرح شهید بهنام محمدی در واقع برگرفته از سند تحول بنیادین است که میخواهیم دانش آموزی تربیت کنیم که جهادگر، ایثارگر، مسئولیت پذیز، دارای عزت نفس، پرسشگر، روحی متعادل و مشارکت جو داشته باشد. همه این ها در کنار کار تربیتی و آموزشی محقق می شود ولاغیر.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امروزه بیش از هر زمان دیگری ما باید در حوزه تربیتی با همه دغدغه‌هایی که اولیاء دانش آموزان دارند از همه ظرفیت های خودمان استفاده کنیم باید بتوانیم دانش آموزانی در تراز انقلاب اسلامی تحویل جامعه بدهیم و امیدواریم که همه باهم کمک کنیم این مسیر را ان شاء ا… با موفقیت طی کنیم و افتخار کنیم که در مدرسه شاهد هستیم، مدرسه ای که منقشی به نام ۳ شهید بزرگوار شهرستان است، کسانی که حق بزرگی بر گردن ما دارند و این مسئولیت ما را سنگین می کند.

انتهای پیام

/عباس یکتا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.