متخصص بیماری های عفونی، ادامه داد: حدود ۲.۵ تا ۵ درصد از مبتلایان ممکن است دارای عفونت ویروسی ریه یا ذات الریه شوند که در این مرحله، فرد معمولا علائمی مانند تب ادامه دار بیش از سه روز و تنگی نفس دارد که در این صورت باید به بیمارستان مراجعه کند و بستری شود.
یعقوبی ادامه داد: ما معمولا در همه گیری ها، نمی توانیم تمامی افراد مبتلا را تشخیص دهیم. همین که یک اپیدمی صورت می گیرد، افرادی که این علائم (خستگی، سرفه، تنگی نفس و …) را دارند به عنوان فرد مشکوک و افرادی که آزمایش آن ها تایید شود به عنوان موارد قطعی بیماری معرفی می شوند.
وی گفت: آزمایش این بیماری PCR است و فعلا در آزمایشگاه انستیتو پاستور تهران انجام می گیرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، بیان کرد: افرادی که بیماری زمینه ای مانند بیماری قلبی مزمن، بیماری ریوی مزمن، بیماری کبدی مزمن دارند، آنهایی که دیالیز می شوند و ضعف سیستم ایمنی دارند، کسانی که سابقه ی شیمی درمانی دارند و افراد بالای ۶۰ تا ۷۰ سال یا اصطلاحا سالمندان، بیشتر دچار پنومونی یا عفونت ثانویه می شوند.
وی بیان کرد: اگر به عنوان مثال در جامعه ای با جمعیت یک میلیون نفر، ۱۰ درصد افراد یعنی ۱۰۰ هزار نفر بیمار شوند، ۲.۵ درصد افراد مبتلا یعنی ۲۵۰۰ نفر نیاز به بستری دارند که در این صورت احتیاج به چندین بیمارستان در این مدت محدود است که عملا امکان پذیر نیست؛ بنابراین باید از ارجاع غیرضروری بیماران به بیمارستان مرکز استان خودداری شود.
وی گفت: در بیمارستان رازی رشت هم که مرکز ریفرال استان است، بخش هایی از بیمارستان به کرونا ویروس اختصاص پیدا کرده است و داروها به اندازه کافی موجود است و خدمات خوبی در حال انجام است. فقط برای بیماران ایزوله نیاز به افزایش تخت های ICU در بیمارستان رازی داریم. در بقیه موارد این بیمارستان پاسخگوی نیاز بیماران است و احتیاج به ارجاع بیماران به استان های دیگر یا پایتخت وجود ندارد.
/انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰