کد خبر : 4063
تاریخ انتشار : چهارشنبه 4 نوامبر 2020 - 22:16

احداث اولین قبرستان دو طبقه در فومن+تصاویر

احداث اولین قبرستان دو طبقه در فومن+تصاویر

به گزارش بهجت خبر؛قبرستان های دوطبقه یا چند طبقه نامی بود که با توجه به تکمیل ظرفیت بسیاری از آرامستان ها در اکثر شهرهای بزرگ کشور از چند سال قبل مطرح شد و طبق فتاوای مراجع معظم تقلید اگر موجب وهن میت نگردد شرعا اشکالی به آن وارد نیست. در شهرستان فومن هم با همت خیرین

به گزارش بهجت خبر؛قبرستان های دوطبقه یا چند طبقه نامی بود که با توجه به تکمیل ظرفیت بسیاری از آرامستان ها در اکثر شهرهای بزرگ کشور از چند سال قبل مطرح شد و طبق فتاوای مراجع معظم تقلید اگر موجب وهن میت نگردد شرعا اشکالی به آن وارد نیست.

در شهرستان فومن هم با همت خیرین روستای شیرذیل قبرستان دوطبقه با ظرفیت ۷۲ قبر دوطبقه احداث شده است که پس از شنیدن این خبر برای تهیه گزارش عازم این منطقه شدیم.

ماجرای احداث این قبرستان دوطبقه در فومن از زمانی شروع شد که یکی از اهالی روستای شیرذیل به نام آقای داداش خداجو که گردو میچیدند، بالای درخت رفتند و از بالای درخت به پایین افتاد و در همان لحظه فوت کرد. برای تدفین که ایشان را به بقعه کلرم بردند، مسئولین وقت آن بقعه تقاضای ۱۶ میلیون تومان پول کردند که نهایتا با پیگیری خیرین منطقه با ۸ میلیون تومان آن خدابیامرز در آرامستان روستای کلرم دفن شد.

این موضوع سبب شد تا خیرین این روستا به فکر احداث قبرستان در جوار مسجد محل خودشان با هماهنگی مسئولین متولی امر باشند.

برای احداث قبرستان نهایتا مقرر شد یک قبرستان دو طبقه ساخته شود همراه با جایگاه نماز میت سرپوشیده و غسالخانه که دارای دو سکوی شستشو همزمان و یک سکو برای خشک کردن و یک پنل برای اینکه احیانا بخواهند یک متوفی را تا صبح نگه دارند و این مکان حکم سردخانه را دارد.

به گفته خیرین این منطقه سنگ ها همه دارای میله گرد هستند و مقاوم سازی شده اند تا برای کسی مشکلی پیش نیاید.

این قبرستان دوطبقه شامل ۷۲ قبر دو طبقه با ظرفیت ۱۴۴ نفر میت میباشد البته باز هم فضای آزاد در این قبرستان موجود هست که در صورت نیاز می شود برای دفن اموات محل استفاده گردد.

البته به گفته خیرین و بانی احداث این قبرستان دوطبقه که تمایلی به آوردن نامش در گزارش ما نداشت در شروع کار برخی نادانسته قضاوت های ناصحیحی  داشتند ولی اکنون از منافع این آرامستان مجهز در روستا آگاه هستند.

ناگفته نماند زمینی که این قبرستان در آن احداث شده است با مساعدت مدیر اسبق جهاد کشاورزی فومن مهندس عبداله زاده و آقای پورنصیری از همکاران آن اداره در اختیار مردم جهت استفاده برای گسترش مسجد و ایجاد قبرستان در آینده قرار گرفته بود.

شایان ذکر است در اجرای این پروژه عام المنفعه از هیچ اعتبار و امکان دولتی استفاده نشده است و چقدر خوب است که خیرین و متمولان هر منطقه برای توسعه محل خود به این امور خیریه عمومی بپردازند.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.