کد خبر : 4498
تاریخ انتشار : جمعه 1 ژانویه 2021 - 15:36

رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان:

مردم در ۹ دی مرزبندی خود را با فتنه گران انجام دادند

مردم در ۹ دی مرزبندی خود را با فتنه گران انجام دادند
رئیس سازمان بسیج رسانه گیلان در گفتگو با خبرنگار بهجت خبر گفت: مردم با حضور با بصیرت و ارزشمند خود در ۹ دی مرزبندی خود را با فتنه گران و آشوبگران که هدف آنها تخریب سرمایه های معنوی نظام بود انجام دادند.

به گزارش بهجت خبر، به مناسبت گرامیداشت یازدهمین سال حماسه ۹ دی (روز بصیرت و میثاق امت با ولایت) به گفتگو با سرهنگ مهدی پارسا رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان نشستیم.

۱. در مورد زمینه های پیدایش فتنه ۸۸ توضیحاتی بفرمائید.
جریان اصلاح طلب می بایست مرزبندی صحیح و بهتری با اغتشاشگران و آشوبگران انجام می داد و به نوعی فتنه از همین اشتباه بزرگ کلید زده شد.
هدف اصلی فتنه گران دو عامل بزرگ بود که بی اعتماد کردن مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم را در برابر یکدیگر قرار دادن از مهم‌ترین این عوامل به شمار می رود.
اما از همه اینها مهم تر و شاید عامل بزرگ تر از هدف فتنه ۸۸ براندازی و تغییر رژیم در ایران بود فتنه‌گران هشت ماه کشور را درگیر بحران و فتنه‌گری کردند، این در شرایطی اتفاق افتاد که نظام جمهوری اسلامی به عنوان یکی از دموکرات ترین کشور ها در جهان حتی از برخی از مدعیان دموکراسی در جهان دموکراسی را بهتر پیاده کرد که نمونه آن در انتخابات بروز و ظهور پیدا کرد.
فتنه گران داخلی دو اقدام خطرناک را انجام دادند یکی اینکه دشمنان را به براندازی نظام امیدوار کردند و دوم اینکه حق و باطل را با یکدیگر آمیختند و تلاش زیادی برای سردرگم کردن مردم در رفتن انجام دادند.
به تعبیر مقام معظم رهبری یکی از مهمترین درس ها و عبرت هایی که میتوان از فتنه گرفت این است که بی اعتمادی مرز گذاری و استفاده نکردن از عناصری که بی اعتمادی خود را ثابت کرده اند بعضی ها هستند که نشان دادند و ثابت کردند که عناصر نامطمئنی اند، بی اعتمادی خودشان را برای نظام ثابت کردند هم برای اسلامیت اش هم برای جمهوریتش.
مردم با حضور و اقدام به موقع و حماسی خود با بصیرتی مثال زدنی نقشه دشمنان را نقش بر آب کردند و به همه دشمنان و ایادی آنها نشان دادند که سرمایه اجتماعی نظام که همان مردم هستند همچنان با قوت و قدرت پای دفاع از نظام و آرمان‌های آن ایستاده است.
مردم با حضور با بصیرت و ارزشمند خود در ۹ دی نشان دادند که به دنبال انتخاب فرد اصلح برای نظام بودند و با این حرکت مرزبندی خود را با فتنه گران و آشوبگران که هدف آنها تخریب سرمایه های معنوی نظام بود انجام دادند.

۲. نقش رهبر حکیم انقلاب اسلامی را در عبور از فتنه سال ۸۸ که با طراحی پیچیده آمریکایی ها و غربی ها در ایران اتفاق افتاده بود، چگونه ارزیابی میکنید؟
نقش رهبری در جریان فتنه ۸۸ و پس از آن بر همگان آشکار شد به گونه‌ای که موجب انزوای سیاسی و مردمی جریان فتنه گردید و مردم انسجام و اتحاد خود را در برابر دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی به خوبی نشان دادند. رهبری با بصیرت دهی به عموم مردم اهداف و عوامل فتنه در داخل و خارج از کشور را به خوبی نشان داد و موجب رسوا شدن آنها شد.
در حال حاضر حدود ۶۰ بنیاد و موسسه مرتبط با جنگ نرم به منظور مقابله با جمهوری اسلامی ایران در ایالات متحده آمریکا در حال فعالیت هستند که رسانه هایی مانند بی بی سی، سی ان ان و ووآ از جمله اهرم های تبلیغ و انعکاس راهبردهای این موسسات به شمار می روند، به گونه‌ای که از جمله اهرم های قابل اطمینان و اعتماد آمریکا و همدستان این کشور در فتنه ۸۸ رسانه ها و شبکه های اجتماعی از قبیل فیس بوک، توییتر و یوتیوب بودند که به تقویت و تشدید فعالیت‌های خود پرداخته و میان آشوبگران و هدایتگران خارجی آنها ارتباط برقرار کردند.

۳. چرا رهبری معظم فتنه سال ۸۸ را کماکان خط قرمز انقلاب می دانند؟
شاید از جمله دلایل مهمی که مقام معظم رهبری همچنان فتنه ۸۸ را خط قرمز نظام می‌دانند این است که فتنه گران با آن شرایطی که در سال ۸۸ موجب بروز و ظهور آن شدند با جمهوریت نظام جمهوری اسلامی مخالفت کردند و به تعبیر رهبری معظم انقلاب بدون هیچ منطقی و بدون هیچ حرف قابل قبول و پسندیده‌ای در مقابل آدمهای با انصاف قرار گرفتند. تاکید ایشان بر این بوده و هست که مردم، از عناصری که نامطمئن بودن خودشان را اثبات کردند مطلقاً استفاده نکنند.
در طول تاریخ همیشه سه عامل مهم و اصلی از عوامل تاثیرگذار در انحراف خاص جبهه اهل حق بوده که قدرت طلبی حرام خواهی و پیروی از هواهای نفسانی از جمله آنها به شمار می‌رود.

۴. بصیرت گیلانیان را در رابطه با بروز حماسه ۹ دی چگونه ارزیابی می کنید؟
مردم گیلان یک روز زودتر از حماسه ملی ۹ دی، در روز هشتم دی ماه با حضوری مثال زدنی و با بصیرتی ارزشمند نشان دادند که فرزندان میرزای جنگل پس از گذشت نزدیک به یک قرن از شهادت آن سردار همیشه سرافراز در برابر حضور و نفوذ هر قدرت بیگانه و نفوذی های آن در داخل کشور ساکت ننشسته و پای دفاع از جغرافیای عزت و عظمت خود تا آخرین نفس می ایستند. مردمی که در دوران دفاع مقدس با اینکه هزار و ۴۰۰ کیلومتر با مناطق جنگی فاصله داشتند اما با تقدیم ۸۰۰۰ شهید در دفاع از انقلاب اسلامی، نظام مقدس جمهوری اسلامی و حریم ولایت و رهبری، دین خود را به نظام ادا کرده و همچنان پای ادای این دین هستند.

۵. چه درس هایی می توانیم از حماسه ۹ دی فرا بگیریم؟
مهمترین درس حماسه ۹ دی این است که مردم در کنار رهبری و دین همچنان یکی از ارکان مهم مدیریت نظام به شمار می رود و اگر مردم در ۹ دی پای کار نبودند و پای دفاع از انقلاب و آرمان های آن نمی ایستادند مطمئناً فتنه‌گران با حمایت ایالات متحده آمریکا و همدستان خارجی آن موجب براندازی نظام اسلامی می‌شدند.

/انتهای پیام

/عباس یکتا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.