عباس محب خواه در بازدید از کمپ ترک اعتیاد فومن:
نجات هر یک نفر انسان یعنی نجات یک جامعه

به گزارش بهجت خبر، عباس محب خواه مدیر عامل چای حشمت از مرکز درمان و بازتوانی معتادان مواد مخدر طلوع امید شهرستان فومن بازدید کرد.
وی در این بازدید از زحمات مدیر و همکاران این کمپ ترک اعتیاد قدردانی کرد. محب خواه با بیان اینکه کار شما یک کار خداپسندانه و در خدمت به جامعه است گفت: نجات هر یک نفر از منجلاب اعتیاد و بازگرداندن یک نفر به دامان خانواده کار بزرگی است که نمی توان از کنار اهمیت و بزرگی آن بسادگی گذشت.
محب خواه افزود : کار سختی است که بتوان یک نفر را از اعتیاد بیرون کشید، نجات هر یک نفر انسان یعنی نجات یک جامعه، یعنی خوشحال کردن نه یک خانواده بلکه خانواده ها.
مدیر عامل چای حشمت افزود: آمده ام تا دست بوس شما باشم که انسان را نجات می دهید، به فکر آینده این شهر و کشور هستید . احساس مسئولیت کرده اید تا با فساد اخلاقی مبارزه کنید و حرمت انسان را پاس دارید گذاشتن به شان انسانی انها و این خود یک نگاه فرهنگی سازنده برای بازگرداندن آنها به دامان جامعه است.
عباس محب خواه کارآفرین برتر و گیرنده مدال افتخار برند ایرانی در گفت و گو با تعدادی از افراد بستری در این کمپ از مشکلات و خواسته های آنها سئوال نمود و با توجه به درخواست مکرر افراد ، قول یک دستگاه تلویزیون بزرگ را به مدیر کمپ داد که نیم ساعت بعد تلویزیون به کمپ تحویل داده شد.
وی در پایان از ادامه روند حمایتی مدیریت و مجموعه بزرگ چای حشمت از مرکز ترک اعتیاد طلوع امید فومن خبر داد و افزود: این کمک ها، ادامه دار خواهد بود و در مسیر ریشه کن سازی معضل اعتیاد و یاری دست اندرکاران این بخش از هیچ حمایتی دریغ نخواهم کرد.
/انتهای پیام
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰