کد خبر : 5120
تاریخ انتشار : جمعه 1 اکتبر 2021 - 15:56

فرشته حسن پورسیاهمزگی/خبرنگاربهجت خبر

زنان هنرمند شهرستان من

زنان هنرمند شهرستان من

به گزارش بهجت خبر،به مناسبت هفته دفاع مقدس نمایشگاه صنایع دستی بانوان هنرمند شفتی توسط  انجمن صنایع دستی کانون بسیج هنرمندان وبسیج سازندگی وسپاه ناحیه شفت در بازه زمانی۳۱شهریورتا۹مهرماه۱۴۰۰ برگزار شد.به نقل از خبرنگار بهجت خبر، انجمن صنایع دستی هنرمندان شفت که تعداد اعضا فعال این مجموعه ۸۰نفر می باشداین نمایشگاه را به همراهی  منتخبین

به گزارش بهجت خبر،به مناسبت هفته دفاع مقدس نمایشگاه صنایع دستی بانوان هنرمند شفتی توسط  انجمن صنایع دستی کانون بسیج هنرمندان وبسیج سازندگی وسپاه ناحیه شفت در بازه زمانی۳۱شهریورتا۹مهرماه۱۴۰۰ برگزار شد.
به نقل از خبرنگار بهجت خبر، انجمن صنایع دستی هنرمندان شفت که تعداد اعضا فعال این مجموعه ۸۰نفر می باشداین نمایشگاه را به همراهی  منتخبین اعضا عضو انجمن باهدف استقبال از بانوان کارآفرین شفتی برپاکرد.
بانوان کار آفرین شفتی منتخب ،خانم ها:فاطمه پورابراهیم نیا،یوسفی،امانی،عباسی،حسینی،شفقی،اکبرزاده،زیران پور، لطفی،قلی پور،حسنی
در زمینه های هنری به ترتیب هنرهای:طراحی و هنرهای تجسمی،حصیربافی وتولیدعرقیجات،منبت کاری،هنرنقطه کوبی آئینه کاری رزین،چرم دوزی،گلسازی تزئینات،کارگاه شمع سازی،محصولات خانگی ومحلی،نقاشی ایرانی طراحی روی سفال نقطه کوبی،عطاری،بافندگی دستی و ماشینی
به نمایندگی از اعضای کانون هنرمندان شفت ب سرپرستی آقای فرشاد مقصودی وخانم مجلل انجمن صنایع دستی هنرمندان شفت در این نمایشگاه حضور به عمل آوردند.
هدف از برگزاری این نمایشگاه کمک به بانوان کارآفرین شفتی وحفظ ارزش های گیلانی و ارائه هنرهاوتوانایی های بانوان خانه دار و اشتغال زایی به همشهریان می باشد،
نام گذاری غرفه هابه جهت مبارزه فرهنگی با کسانی که اسامی کوچه هارا ازاسم شهدا خارج کرده اند ، به نام شهدای شفت عالم پرور،شهید بهرام علیزاده،شهید کیومرث سیاهپوش،شهیدمحمدنصرالهی،شهید محمود غلامی،شهیدموسی صحراپیما ، شهید قاسم عسلی  و شهید بهروز غفوری انتخاب شده بودو کار چهره پردازی شهدای گرانقدر توسط، هنرمند شفتی سرکارخانم ابراهیم پور مسئول هنرهای تجسمی و طراحی بسیج هنرمندان در تمامی غرفه ها دیده می شد که در پایان تمامی طراحی ها  طی مراسمی احتراماً به خانواده بزرگ هرشهید تقدیم می گردد.  در غرفه شهید بهرام علیزاده به مسئولیت خانم یوسفی برای حفظ و پاسداشت فرهنگ و هنر اصیل گیلانی ،  از برگ سوب،لی وساقه های برنج برای بافت آویزگلدان،سفره های حصیری،دیوارکوب و زیر انداز ها که جایگزین مبل می باشد که در گذشته برای جلوگیری از رطوبت ،کمردرد و رماتیسم  
ازدیوار کوب ها وحصیرها استفاده می شد.همچنین عرقیجات وگیاهان دارویی  تولیدی  از زیست بوم شفت دراین غرفه به فروش رسید.
در غرفه شهید قاسم عسلی به مسئولیت خانم اکبرزاده،به پاس حفظ
غذاهای محلی گیلان که از جمله استان هایی میباشد که از تنوع غذایی بسیار بالایی برخوردار است تا جایی که در سال ۱۳۹۴ نام آن به عنوان شهر خلاق و متنوع خوراک شناسی در یونسکو به ثبت رسید،دراین غرفه از چاشنی های گیلان وترشیجات رنگارنگ شهرستان شفت که درسفره های گیلانی هامورداستفاده فراوان است اعم از
انواع ترشیجات،رب انار،آبغوره خالواش(پونه وحشی)،نعناع خشک ومحصولات خانگی وبومی محلیِ منطقه چوبر این شهرستان برپاشد.
همچنین در غرفه های دیگر این نمایشگاه  به جهت استقبال از هنرهای بانوان  کارآفرین شفتی و اشتغال زایی زنان خانه دار در بخش های هنری شمع سازی،چرم دوزی،نقطه کوبی،نقاشی ایرانی،آئینه کاری،منبت کاری،گیاهان دارویی منطقه و عطاری وتولید عرقیجات در هفته دفاع مقدس توسط همشهریان شفتی حمایت شد.
درراستای پرسش از چگونگی عملکرد و تاثیر این نمایشگاه بر اشتغال زایی بانوان هنرمند این مجموعه از خانم امانی مسئول غرفه شهید موسی صحراپیما،ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین ودست اندرکاران این مجموعه علی الخصوص جناب فرشاد مقصودی و خانم مجلل و تشکر از استقبال زیاد مردم و حمایت همشهریان حتی با وجود شرایط کرونایی را ذکر نمودند که این امر موجب  کمک به شناخته شدن هنرمندان وحمایت بیشتر دیده شدن هنر بانوان کارآفرین شفت می باشد.همچنین استقبال در راستای گسترش و آموزش این هنرهای به نمایش گذاشته  از جوانان پراستعداد شهرستان نیز مسبب خواستار تشکیل بیشتر این نمایشگاه ها از طرف هنرمندان  در بستر شهرستان وایجاد فرصت و زمینه هنری وگسترش هنر با همکاری ارگان های مربوطه دراین امر شدند.
و در روز آخر برگزاری نمایشگاه جناب آقای فرشاد مقصودی در صحبتی با اعضای این نمایشگاه و قدردانی از حضورشان وتشکرازنهادهای حامی برگزاری این غرفه رابه عمل آورده و خاطرنشان کردند؛این  پایان راه نیست واین راه ادامه خواهد داشت ودر آخر خواستار حضور فعال تر وپرشورتر  هنرمندان شهرستان شفت در این زمینه شدند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.