کد خبر : 2909
تاریخ انتشار : دوشنبه 18 می 2020 - 15:29

دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص فاسیولا هشدار داد

دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص فاسیولا هشدار داد
دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شهروندان خواست برای جلوگیری از ابتلا به بیماری انگلی فاسیولا، سبزی‌های محلی را خام مصرف نکنند.
به گزارش بهجت خبر،  دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: شهروندان برای جلوگیری از ابتلا به بیماری فاسیولا و دیگر بیمار‌های انگلی، سبزیجات محلی معطر نظیر چوچاق، خالیواش و نعنا را خام مصرف نکنند.

سبزیجات محلی را پیش از اضافه کردن به زیتون برای تهیه زیتون پرورده و یا نمک سبز، ابتدا با آب بخوبی بشویند، با دستگاه خرد کنند و به مدت ۳ تا ۵ روز در فریزر بگذارند.

سبزی که برای خوردن خام تهیه می‌شود ابتدا با آب و مواد شوینده بشویند، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در محلول سرکه به میزان یک لیوان سرکه در ۴ لیوان آب قرار داده و در انتها آبکشی کنند.

سبزی خوردن را با دستکش پاک کنند.

در صورت امکان سبزی خوردن مورد استفاده خود را در یک گلدان و یا در باغچه حیاط خانه پرورش دهند.

میوه‌هایی نظیر توت فرنگی که با خاک تماس دارد، ابتدا با آب بشورند، ۳ تا ۵ ثانیه در آب جوش و بعد در آب سرد قرار دهند.

از نوشیدن آب چشمه‌های رو باز در مناطق کوهستانی پرهیز کنید و قبل از نوشیدن، آن را بجوشانند.

از خوردن جگر خام دام‌ها به شدت خودداری کنید.

/انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.